Logo by Fiery - Contribute your own Logo!

END OF AN ERA, FRACTALFORUMS.COM IS CONTINUED ON FRACTALFORUMS.ORG

it was a great time but no longer maintainable by c.Kleinhuis contact him for any data retrieval,
thanks and see you perhaps in 10 years again

this forum will stay online for reference
News: Visit us on facebook
 
*
Welcome, Guest. Please login or register. August 16, 2022, 08:25:45 AM


Login with username, password and session length


The All New FractalForums is now in Public Beta Testing! Visit FractalForums.org and check it out!


Pages: [1]   Go Down
  Print  
Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on Twitter
Author Topic: Missing library?  (Read 1197 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mikelo
Forums Freshman
**
Posts: 10



WWW
« on: June 25, 2013, 03:23:24 PM »

I've just started playing with Fragmentarium and have found that a couple of the example scripts show some errors such as 'Could not find: Antialias'. Am I missing some files?
Logged
Feline
Alien
***
Posts: 29


« Reply #1 on: June 26, 2013, 06:56:45 AM »

Those are probably older fragments. The original DE-raytracer had an Antialias setting (i.e. oversampling each pixel and smoothing the result). That had sliders for depth and radius IIRC. If you saved parameters for something that #include'ed DE-Raytracer then amongst the settings would be saved those for Antialias.

The more modern "progressive" DE-Raytracer (and a few others) don't have that setting any more. Thus running the same fragment will include a ratracer with the same name but different sliders - and thus might encounter the problem of trying to set the correct value for "Antialias" when there's no uniform with that name any more...
Logged
Mikelo
Forums Freshman
**
Posts: 10



WWW
« Reply #2 on: June 28, 2013, 10:41:44 AM »

Thanks very much; that makes sense.
I assume that if I really wanted one of these fragments to work, I'd have to adapt them to the new functionality?
It's not a problem as I'm just trying to find my way around. I used to write scripts in Ultra Fractal, so it's not too strange for me.
Mike
Logged
Syntopia
Fractal Molossus
**
Posts: 681



syntopiadk
WWW
« Reply #3 on: June 28, 2013, 04:07:11 PM »

Hi Mikelo,

Feline is right - these messages are just harmless warnings about presets not being applied to the new script. If you want to, you can remove the corresponding entries from the '#preset Default' section.
Logged
Pages: [1]   Go Down
  Print  
 
Jump to:  

Related Topics
Subject Started by Replies Views Last post
The ThinkQuest: Library Web Pages Fractal Website of the Month Nahee_Enterprises 3 4998 Last post May 26, 2010, 08:20:53 AM
by Nahee_Enterprises
the stone book library after the earthquake Mandelbulber Gallery mclarekin 1 411 Last post June 18, 2013, 06:56:25 AM
by cKleinhuis
New C++ library helps simplfy multi-thread/core programming Programming hsmyers 8 440 Last post August 28, 2013, 05:54:54 AM
by mfeemster
Lost Library Images Showcase (Rate My Fractal) JoeFRAQ 0 434 Last post December 28, 2014, 04:42:03 PM
by JoeFRAQ
Can we make a library of STL files? 3D Fractal Generation Mrz00m 1 1436 Last post April 30, 2016, 07:40:08 PM
by Max Sinister

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Page created in 0.164 seconds with 25 queries. (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)